Στη Μεσόγειο ανακαλύψαμε μυστικά ομορφιάς και αναζωογόνησης.

Η AURA BLUE «έκλεψε» τα βαθύ μπλε στολίδια της και τα μεταμόρφωσε σε Βίβλο Ομορφιάς. Το αποτέλεσμα; Μυστικές φόρμουλες, ελιξίρια ομορφιάς, θετική αύρα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ AURA BLUE

Από τους μεσογειακούς θησαυρούς δημιουργήθηκε το πρωτοποριακό σύστημα MEDiterranean COMPLEX.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό που αποτελείται από τα πολύτιμα φυσικά συστατικά του μεσογειακού πλούτου. Έχει ως στόχο την προσφορά καλλυντικών υψηλής τεχνολογίας και εξαιρετικής αποτελεσματικότητας για την προφύλαξη της νεανικότητας της επιδερμίδας.

Το MEDiterranean COMPLEX είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός από εκχύλισμα πράσινων φυκιών και κρίταμου, εξωπολυσακχαριτών και σύμπλοκο ολιγοσακχαριτών και θαλάσσιων ιχνοστοιχείων.

Οι «μαγικές» ιδιότητες των στοιχείων MEDiterranean COMPLEX

  • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΦΥΚΙΩΝ

Ένα πολύτιμο εκχύλισμα πλούσιο σε αμινοξέα, βιταμίνη Β3, σάκχαρα και ιχνοστοιχεία. Ενισχύει τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας ενάντια στους παράγοντες της πρόωρης γήρανσης, δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου και προσφέρει ολιστική προστασία ενάντια στις επιπτώσεις της ηλιακής UV ακτινοβολίας, αιτία της φωτογήρανσης, αλλά και του blue light.

  • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΡΙΤΑΜΟΥ

Ένα ξεχωριστό συστατικό των παράκτιων περιοχών της Μεσογείου, πλούσιο σε βιταμίνες (κυρίως C & Ε) και θρεπτικά συστατικά όπως: ιώδιο, μεταλλικά άλατα, λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και αντιοξειδωτικούς/καταπραϋντικούς παράγοντες. Ο κρίταμος αυξάνει την παραγωγή ενδορφινών στα επιδερμικά κύτταρα, μειώνει τους ερεθισμούς, προσδίδει μια αίσθηση ανακούφισης και τόνωσης στην επιδερμίδα, ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία και τονώνει αποτελεσματικά την ανανέωση του δέρματος παρέχοντας προστασία από την πρόωρη γήρανση. 

  • ΕΞΩΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ

Ένα βιοτεχνολογικό προϊόν που δημιουργήθηκε από φύκια, γαλακτόζη, μανόζη και γλυκόζη. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα φυσικό φιλμ στην επιδερμίδα, συσφίγγει το τρισδιάστατο πλέγμα κολλαγόνου, επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και συσφίγγει και γεμίζει ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

  • ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΟΛΙΓΟΣΑΚΧΑΡΙΤΩΝ & ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ακόμα ένα προϊόν βιοτεχνολογίας που δημιουργεί μια 3πλή ασπίδα: δεσμεύει την υγρασία στην επιδερμίδα, αυξάνει τα επίπεδά της ενυδάτωσης και αναδιοργανώνει τη δομή της επιδερμίδας.

Οι συνθέσεις της AURA BLUE ενισχύονται επίσης με:

  • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ & ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Προσδίδει τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας από το πέρασμα του χρόνου ενώ ταυτόχρονα διεισδύει στα κατώτερα στρώματα της και ενισχύει την ελαστικότητα της και την παραγωγή κολλαγόνου.

Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους έχει εξαιρετικές ιδιότητες στην ενυδάτωση και την ενίσχυση της ανανέωσης του δέρματος αφού δρα καταλυτικά στην παραγωγή πρωτεϊνών και ελαστίνης και στην ενίσχυση του πολλαπλασιασμού των επιδερμικών κυττάρων. Διεισδύει ακόμα και στην κατώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας όπου γίνεται η κυτταρική ανανέωση, λόγω της αυξημένης διαπερατότητάς του, και βοηθά ορατά στην μείωση γραμμών και ρυτίδων (έως και 30% ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά την εφαρμογή).

  • ΜΑΤΡΙΚΙΝΕΣ

Σύμπλεγμα από ολιγο-πεπτίδια και πρωτεΐνες, που στοχεύει στην αναδόμηση της επιδερμίδας. Ενεργοποιεί τη σύνθεση του εξωκυττάριου πλέγματος και ενισχύει την κυτταρική αναπαραγωγή, με αποτέλεσμα να επαναφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

The message will be closed after 20 s
Ajax Loading